eSky / Vart är det tillåtet att flyga?

Vart är det tillåtet att flyga?

Kolla här vilka länder du kan resa fritt till.

Kolla in våra attraktiva erbjudanden

Det är billigt att resa! Fliken ”Erbjudanden” innehåller de bästa erbjudandena på flyg till jordens alla hörn. ”Erbjudanden” är en plats där vi varje dag presenterar samtliga attraktiva flygerbjudanden från olika flygbolag. På den här sidan kan du enkelt och snabbt hitta det erbjudande som passar dig bäst – oavsett om du vill resa till ett europeiskt land eller till en annan världsdel.

Ta del av aktuella reserestriktioner

Oavsett ditt resmål är det alltid bra att köpa lämplig försäkring. Med en bra och anpassad försäkring får du en lugn och säker resa. Vi erbjuder två olika försäkringar – tack vare dem kan du känna dig bekväm och trygg både före och under resan. Med en sådan försäkring kan du också avboka resan på grund av personliga skäl. Försäkring är helt enkelt en viktig del av varje resa.

Ta del av aktuella reserestriktioner

Resandet under pandemin är enkelt och säkert förutsatt att du har tillgång till aktuell information om gällande restriktioner. Under fliken ”Reserestriktioner” kan du på nolltid ta del av regler som gäller i vilket land som helst. Med bara några klick får du tillgång till all reseinformation som du behöver känna till under pandemin. Här, förutom viktiga upplysningar om restriktionerna, har du även möjlighet att kolla visumkrav och snabbt och smidigt köpa e-visum.

Exklusiva erbjudanden med 40% rabatt

endast för prenumeranter

Ladda ner vår kostnadsfria app för att se de bästa priserna

  • Nummer 1 bland M-commerce appar
  • Attraktiva flygerbjudanden
  • Mer än 1,3 miljoner hotell över hela världen. Snabba bokningar till de bästa priserna