eSky / Försäkring

Reseförsäkringar anpassade efter dina behov.
Känn dig trygg på din resa!

Vilken reseförsäkring ska jag välja?

Lugn resa

Den vanliga reseförsäkringen är en grundläggande försäkring som låter dig njuta av din resa utan onödiga bekymmer. Försäkringen kan köpas i samband med bokning eller separat.

Inför resan

Även om du redan har bokat din resa, går det utmärkt att lägga till ett reseavbeställningsskydd som ger dig ersättning om du avbokar din resa på grund av oförutsedda händelser.

Vid varje risk

När du köper flyg på eSky har du möjlighet att skaffa en exklusiv All Risk försäkring. Denna försäkring låter dig avboka flyg på grund av personliga skäl som förhindrar resan.

Försäkring

Reseförsäkring

Ett skydd mot oväntade situationer som kan uppstå under resans gång. Det är en nödvändig försäkring för alla resenärer. Försäkringen rekommenderas särskilt till de som åker på semester för rekreationsändamål eller för att utöva sport (till exempel skidåkning).

Förmåner för dig med reseförsäkring

 • Täckning för sjukvårdskostnader utomlands
 • Täckning av kostnader för sjuktransport
 • Ersättning för förlorat eller stulet bagage
 • Försäkringen omfattar olyckor till följd av alkoholpåverkan

Tack vare reseförsäkringen kan du vila i lugn och ro och njuta fullt ut av din resa. Försäkringen går att köpas vid flygbokning på eSky, genom att logga in på ditt eSky-konto eller separat för varje resa. Tänk på att det gäller olika försäkringsvillkor för utrikes- och inrikesresor.

All Risk-försäkring

All Risk-försäkring

Med denna försäkring kommer du inte att förlora pengar om du behöver avboka din resa.

Den här försäkringen ger dig:

 • för en bevisbar personlig orsak, så som förlust av arbete, examen, sjukdom hos din hund eller katt,
 • i samband med din egen eller en närståendes sjukdom,
 • 90% återbetalning av flygbiljett.

Denna speciella försäkring ger dig full möjlighet till avbokning före resan av personliga skäl som gör resan omöjlig att genomföra och inte är angivna i ansvarsfriskrivningen. Försäkringen är tillgänglig för eSky-kunderna vid flygbokning.

All Risk-försäkring med möjlighet att avbryta resan

All Risk-försäkring med möjlighet att avbryta resan

Med denna försäkring kommer du inte att förlora pengar om du behöver avboka eller avbryta din resa.

Den här försäkringen ger dig:

 • kostnadsersättning ifall du avbokar resan på grund av dokumenterade personliga skäl, till exempel förlorat jobb eller sjukdom som drabbar dig eller dina nära och kära,
 • 90% återbetalning av flygbiljett – om du avbokar före resans början,
 • ersättning för en ny flygbiljett upp till 500 € och 20 € för varje outnyttjad dag – om du avbokar under resans gång.

Gäller personliga skäl som gör resan omöjlig att genomföra och som inte är angivna i ansvarsfriskrivningen. Försäkringen är tillgänglig för eSky-kunderna vid flygbokning.

Varför är det bra att teckna försäkring inför resan?

Reseförsäkringar garanterar en resa utan stress. Läs vidare för att få veta hur det fungerar!

Varför ska man teckna försäkring? Svaret på frågan är enkelt: för att känna sig lugn och trygg. Försäkringar säkerställer att du får hjälp och ersättning vid olika oförutsedda händelser. Åker du på barnsemester? Slippa oroa dig för att ditt barn ska bli sjuk och behöva gå till läkare! Ska du resa långt bort? Oroa dig inte för kostnadsersättning om din resa inte blir av! Fördelarna med försäkringar är många och handlar i stort sett om att du ska få möjlighet att njuta av resan fullt ut.

Var hittar jag billiga reseförsäkringar? Högst upp på sidan finns en sökmotor. Efter att ha angett all nödvändig information får du veta hur mycket din försäkring kommer att kosta. I nästa steg tecknar du försäkring. Hur tecknar jag ett avbeställningsskydd? Reseavbeställningsskyddet går att köpas upp till 5 dagar efter att du har bokat resa. All Risk-försäkring kan du däremot teckna endast vid bokning av flyg på eSky. Denna försäkring ger dig ersättning om du avbokar resan på grund av dokumenterade personliga skäl.

Hur kan jag få ersättning för oförutsedda händelser på resan? Det du behöver göra är att anmäla skadan och följa anvisningar som du hittar i ditt försäkringsavtal. Reseförsäkringen täcker många oförutsedda händelser, till exempel förlorat eller skadat bagage. Genom att köpa försäkring säkerställer du att sådana situationer inte kommer att medföra ytterligare kostnader. Billiga försäkringar ger dig möjlighet att få en lugnare resa mot en låg kostnad.

Viktiga dokument

Reseförsäkring

Internationell

Allmänna Regler och Villkor för Reseförsäkring
Download file

Inrikes

Allmänna regler och villkor för reseförsäkring
Download file

All Risk Avbeställningsförsäkring

All Risk Avbeställningsförsäkring

Allmänna Försäkringsvillkor för All Risk Avbeställningsförsäkring
Download file

All Risk försäkring vid avbokad eller avbruten resa

Allmänna Försäkringsvillkor för All Risk försäkring vid avbokad eller avbruten resa
Download file

Övrig försäkring

Avbeställningsförsäkring BASIC

Allmänna Försäkringsvillkor för Avbeställningsförsäkring BASIC
Download file

Bagageförsäkring

Generella villkor för bagageförsäkring
Download file

Försäkringsagenten som tar hand om denna gruppförsäkring är Care Insurance Sp. z o.o. med huvudkontor i Katowice (40-265), Murckowska 14A.

Varför är det så viktigt att skaffa försäkring?

Reseförsäkring skyddar dig mot olika oförutsedda händelser på resan och låter dig slippa extra kostnader. Den ger sinnesfrid så att du kan fokusera på avkoppling och relax.

Var kan jag teckna reseförsäkring?

Grundläggande reseförsäkring, även kallat turistförsäkring, går att köpas via eSky. Du kan teckna försäkring direkt när du bokar flygbiljetter. Det finns också möjlighet att lägga den till senare eller köpa den separat på vår hemsida.

Vilken reseförsäkring ska jag välja?

Reseförsäkring ger ett grundläggande skydd under resan. Den säkerställer att du får ersättning och hjälp vid de flesta oförutsedda händelser. För att få extra skydd kan du också köpa reseavbeställningsskydd och All Risk-försäkring.

Vad täcker reseförsäkring?

Reseförsäkringens omfattning beror på resans typ och mål. Den typen av reseförsäkring omfattar alltid ansvarsförsäkring och olycksfallsförsäkring men kan även ersätta andra kostnader, till exempel sjukvårdskostnader och sjuktransport om du reser utomlands.

Hur fungerar reseförsäkring?

Du kan använda din försäkring om det inträffar en händelse som omfattas av försäkringen (till exempel läkarbesök utomlands, skadat bagage osv.). Då behöver du anmäla skadan och följa anvisningar som du hittar i ditt försäkringscertifikat.

Exklusiva erbjudanden med 40% rabatt

endast för prenumeranter

Ladda ner vår app för att enkelt planera dina resor

 • Den högst rankade appen i resekategorin
 • Nya dagliga erbjudanden
 • Alla dina bokningar på ett ställe